Spammail.


Jeg modtager en gang i mellem spammails, nogle mere "kløgtige" end andre.
Nedenstående er dog det mest "vidunderlige" jeg har mødt i mange år.
Det er kopieret direkte fra mailen.


Pengestrømsopgørelse PLC

Betaling Managers Wanted for 2008-kvarteret

Job Processing Unit

Storbritannien Trading Company.

 

Kære kandidat,

Partim Vi har et job til rådighed for dig, der ikke forstyrrer din nuværende besættelse. Vi er et internationalt handelsselskab med vores hovedkvarter baseret i UK Siden oprettelsen i 1974, vi gør vores forretning på fastlandet Asien og Det Forenede Kongerige, i 1990, vores region i leverancer som følge af fortsatte efterspørgsel for Nordamerika og Europa i almindelighed. Vi behandler på råvarer og fabrikken færdige personlig pleje produkter, herunder levende lange produkter. Gennem vores kompetente registre til behandling af kundekrav og forsyninger kunder har hjulpet os til andre potentielle kunder, og vi har modtaget ordrer fra Nordamerika, Europa og Australien.

Dette er en af de mange vigtige faktorer for tilbageslag for vores organisation, som vi undersøger mulighederne for løsning og derfor vil jeg kontakte dig i dag. De fleste af vores kunder vælger at betale med kontanter deres check, postanvisning eller ved overførsel til en bankkonto, men vores organisation er udsat for alvorlige problemer med at acceptere nogen form for betaling, og det er det har begrænset vores salg og patronage statistikker, som angivet ovenfor.

Skønnet er, at vi har et væld af statistikker, som vi accepterer sådanne kunder er villige til at foretage sådanne betalinger, som det er nu anerkendt, at der er større efterspørgsel end udbuddet. Vi har brug for Sperate repræsentanter i dit land, som vil være i stand til at tjene penge på vores vegne, og i slutningen af uge sende akkumulerede kontante til vores aktiecertifikater konto i Det Forenede Kongerige.

Og dette er mit forslag til dig, jeg vil gerne tilbyde dig mulighed for os, og du vil være en modtager af en whooping sum som pengestrømme i.

Vi har to muligheder, alt efter hvordan du ønsker at blive betalt.

1. Du kan optjene månedligt, vil vi betale dig et fast beløb på U. S. Dollars 3000:00

2. Du kan tjene penge ankommer, betyder det, at en procentdel af alle penge, der kommer ind, vil vi sende 10 procent af det samlede cash du sender til vores konto i slutningen af hver uge eller to uger, hvis du vælger at kontrakten betaling. Oplysende karakter vi rake mellem $ 2,000-10,000 ugentlige om gennemsnit, vores produkter og tjenester til vores kunder om tidsplanen og forventes at vokse i de næste par måneder.

Jeg vil gerne vide, hvis du acceptere mit forslag, og hvis du ønsker at deltage, så jeg kan fortælle dig, hvordan vi gør det, og jeg vil fortælle dig, hvad de skal gøre. Hvis du er interesseret i dette forslag, vil jeg råde dig til at give os følgende oplysninger:

Reference nr.: - LSLCA/2031 / 8161/08

Batch nr.: - R4/A313/2-60

BESKÆFTIGELSE FORM

Fulde navn :---------------------------

Fysisk Adresse (PO Box IKKE TILLADES ):---------------

City :--------------------------------

Stat ::------------------------------

Zip :---------------------------------

Land ::----------------------------

Hjem Telefon :--------------------------

Cell Phone :--------------------------

Email :-------------------------------

Sex :------------------------------

Alder :---------------------------------

Besættelse :--------------------------

Nationalitet :-------------------------

Alle mail-korrespondance skal e-mailes til betaling Job Processing Unit. Tid: 24 timer i døgnet via e-mail med kontaktoplysninger som nedenfor og vi vil svare dig inden for 24-48 timer med flere oplysninger om vores virksomhed og din pligt som en betaling officer.

Bemærk:

Vi har aldrig bede om noget mere end det, NO bankkontonummer, bank-, kredit-kort, adgangskoder SSN # ETC. Hvis nogen beder for dem, på vores vegne skal du ikke give FØLGENDE. Dette til din SIKRING OG IKKE INDDRAGELSE I TILFÆLDE AF IDENTITET THEFT.IF nogen bede om nogen af disse INFO PÅ VORES NOTICE VENLIGST RAPPORT TIL DIN NÆRMESTE lokale eller føderale regering.

Venlig hilsen,
NELSON CONRAD
(Job Processing Unit)
Betalinger instruktшr

 


Kommentarer tips og tricks,modtages gerne !!
E-Mail :
Klaus D. Mikkelsen - (moppe@post6.tele.dk)

Designet af Moppe